Blog

Létrehozva: 2020-01-24 16:32:31 Rendezvények
A 2020. február 5-i, székesfehérvári precíziós gazdálkodási konferenciánkon Dr. Pepó Péter, egyetemi tanár, az MTA doktora is előadást tart "Faj- és fajtaspecifikus tápanyagellátás jelentősége a fontosabb szántóföldi növényeknél" címmel. A mostani blog bejegyzésünkben az ő gondolatait osztjuk meg a hazai növénytermesztés jelenlegi helyzetéről és az előadásának témaköréről.
Téli Gazdatalálkozó 2020.
Létrehozva: 2020-01-20 11:34:33 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Carmeuse Hungária Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft., a Sharda Hungary Kft., a Bayer Hungária Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., a RAGT Vetőmag Kft., az FMC-Agro Hungary Kft., a Hechta Kft., a Limagrain,  az Euralis Kft., az AGRO.bio Hungary Kft., a Syngenta Magyarország Kft., a Corteva Agriscience, a Bázismag Kft., a KWS Magyarország Kft. és a Nufarm Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2020-as TÉLI GAZDATALÁLKOZÓ rendezvénysorozatra.
A precíziós gazdálkodás információs- és agronómiai alapjai - konferencia
Létrehozva: 2019-12-31 10:51:38 Rendezvények
A Bayer Hungária Kft., az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara, a Väderstad Kft., a Carmeuse Hungária Kft., a Magyar Kukorica Klub, valamint a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. és további együttműködő partnerei szervezésében 2020. február 5-én (szerda), Székesfehérváron kerül megrendezésre a 2020-as „A precíziós gazdálkodás információs- és agronómiai alapjai” című konferencia.
Kalászos- és repce fajta + tápanyag-reakciós kísérletek a Sileno Bemutató Farmokon - 2019.
Létrehozva: 2019-05-18 08:15:19 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., a Väderstad Kft., a Magtár GPS, a Bayer Hungária Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., a RAGT Hungária Kft., a RAPOOL Hungária Kft. és a Marton Genetics Cégcsoport tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Dunántúlon TÖBB HELYSZÍNEN IS megrendezésre kerülő 2019-as „Kalászos és repce fajta + tápanyag-reakciós kísérletek a Sileno Bemutató Farmokon” című rendezvény sorozatára.
Zalaszentgróti Kalászos- és Repce Fajta + Tápanyag-kísérleti Bemutató - 2019.
Létrehozva: 2019-05-18 09:53:33 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., a Väderstad Kft., a Magtár GPS, a Caussade Semences Hungary Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft., a Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain Magyarország Kft. Maisadour Hungária Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a Lajtamag Kft., a RAGT Hungária Kft., az Agromag Kft. és a RAPOOL Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a a 2019-es Zalaszentgróti Kalászos- és Repce Fajta + Tápanyag-kísérleti Bemutatóra.
SMS Basic Agrár Térinformatikai Szoftver Tréning I.
Létrehozva: 2019-03-06 05:31:06 Rendezvények
Szeretnéd, ha precíziós gazdálkodási adataid rendezetten, egy helyen, és akár bárhonnan, bármikor elérhetőek lennének? Gazdaságodban több típusú és márkájú monitor van, és az ezekből kijövő adatok feldolgozására és megjelenítésére egy felhasználóbarát szoftvert keresel? Terveid között szerepel a jövőben helyspecifikus kijuttatási tervek készítése?....akkor neked ezen a tréningen a helyed!
Precíziós gazdálkodás lépésről lépésre - mini konferenciasorozat
Létrehozva: 2019-01-28 18:43:10 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft. és a KUHN CENTER Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Dunántúlon TÖBB HELYSZÍNEN IS megrendezésre kerülő 2019-es „Precíziós gazdálkodás lépésről lépésre” című mini konferenciasorozatára.
Téli Gazdatalálkozó 2019.
Létrehozva: 2019-01-27 17:44:40 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft., a Sharda Hungary Kft., a Bayer Hungária Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., a RAGT Vetőmag Kft., az FMC-Agro Hungary Kft., a Limagrain, az Arysta LifeScience  Magyarország Kft.,  az Euralis Kft., az Agromag Kft. és a Syngenta Magyarország Kft., A BASF Hungária Kft. (Agro Divízió), a Corteva Agriscience, a Bázismag Kft. a Nufarm Hungária Kft. és a Lajtamag Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2019-as TÉLI GAZDATALÁLKOZÓ rendezvénysorozatra.