Blog

Költséghatékony és eredményes műtrágyázás, meszezés - ÚJ 4 állomásos rendezvény sorozat
Létrehozva: 2017-05-17 06:49:39 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a május 22-én (hétfőn) kezdődő, 4 alkalommal is megrendezésre kerülő „Hogyan műtrágyázzunk és meszezzünk költséghatékonyan és eredményesen” elnevezésű rendezvénysorozatára. Ezúttal négy különböző helyszínen (Nagykanizsa, Szombathely, Győr, Pápa) tartunk előadásokat a legmodernebb fenntartó talajjavítási technológiákról, a táblákon belüli heterogenitások kezelésének lehetőségeiről valamint a legújabb, költséghatékony folyékony mikroelem utánpótlási megoldásainkról.
Költséghatékony műtrágyázás és meszezés - 3 állomásos rendezvény
Létrehozva: 2017-03-22 09:13:42 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait az idei, 3 alkalommal is megrendezésre kerülő „Hogyan műtrágyázzunk és meszezzünk 
költséghatékonyan és eredményesen” elnevezésű rendezvénysorozatára. Az első rendezvény napja 2017. március 28. (kedd), helyszíne pedig a bükfürdői Vadvirág Csárda.
Precíziós Gazdálkodás a Gyakorlatban - 1 napos tréning
Létrehozva: 2017-01-15 20:36:39 Rendezvények

A rendezvény célja: Kézzelfogható gyakorlati ismeretek átadása.


Nem szeretnék általánosságban beszélni a rendezvényen arról, hogy szükséges a precíziós gazdálkodás. Ez már tény! Erről már mindenki sokat hallott. Viszont kevesebb szó esik arról, hogy hogyan induljunk el ezen az úton, és ha már elindultunk, hogyan és miként tudunk továbbmenni. A nap során igyekszünk ezzel kapcsolatban olyan információkat átadni, melyeket...

Téli Gazdatalálkozó 2017. rendezvénysorozat
Létrehozva: 2017-01-13 15:00:31 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a KUHN Center Magyarország Kft., a Sharda Hungary Kft., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., az FMC-Agro Hungary Kft., a Monsanto Hungaria Kft., a Limagrain Centrál Europe, a Bázismag Kft., az Euralis Kft., a BASF Hungária Kft, SAATEN-UNION Hungária Kft., a Syngenta Magyarország Kft. és a Bayer Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait az idei, négy alkalommal is megrendezésre kerülő Téli Partnertalálkozójára. A rendezvénysorozat első napja 2017. január 17. (kedd).
2016-os kukorica fajta- és starter műtrágyázási kísérlet bemutató
Létrehozva: 2016-09-10 13:04:48 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Zal-Agro Zrt., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Monsanto Hungaria Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a Bázismag Kft., a KWS, az Euralis Kft., a BASF Hungária Kft, a Syngenta Magyarország Kft. és a Caussade Semences Hungary Kft.. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Türjén megrendezésre kerülő 2016-os KUKORICA FAJTA- ÉS STARTER MŰTRÁGYÁZÁSI KÍSÉRLET BEMUTATÓJÁRA.
jánosházi GazdaShow
Létrehozva: 2016-08-03 08:00:50 Rendezvények
Jánosházán kerül megrendezésre a Kuhn Center Magyarország Kft-vel és a Talen & Luck Kft-vel közösen szervezett GazdaShow. Mindenkit szeretettel várunk a 2016.08.05-én (pénteken) 9 órakor kezdődő rendezvényen, melyen a Jó Gazda Program® és az Ag Leader is kiállítóként, előadóként szerepel. A meghívó letöltéséhez kattints tovább!
2016-os zalaszentgróti kalászos és repce fajtabemutató
Létrehozva: 2016-06-05 20:16:51 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., az Isterra Magyarország Kft., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Monsanto Hungaria Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a Saaten-Union GmbH., a KWS, az Euralis Kft., és a RAPOOL Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2016-os zalaszentgróti kalászos és repce fajtabemutatóra.
PREGA 2016.
Létrehozva: 2016-03-11 06:44:24 Rendezvények
2016. február 25-én került megrendezésre a II. PREGA konferencia, ahol a különféle agrárinformatikai megoldások, a gazdálkodók eddigi gyakorlati tapasztalatai, a forgalmazók aktuális precíziós gazdálkodásal kapcsolatos megoldásai és a legfrissebb nemzetközi trendek voltak a fókuszban. Cégünktől Dr. Szabó Balázs tulajdonos ügyvezető előadóként vett részt a rendezvényen.