Blog

Kukorica-, Napraforgó- és Szója fajta + tápanyag-reakciós kísérletek a Sileno Bemutató Farmokon
Létrehozva: 2018-08-27 17:25:11 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., a Kuhn Center Magyarország Kft., a Monsanto Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Lajtamag Kft., a RAGT Hungária Kft., az Euralis Kft., az Agromag Kft. és a Syngenta Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Dunántúlon TÖBB HELYSZÍNEN IS megrendezésre kerülő 2018-as „Kukorica-, Napraforgó- és Szója fajta + tápanyag-reakciós kísérletek a Sileno Bemutató Farmokon” című rendezvény sorozatára.
Zalaszentgróti Kukorica-, Napraforgó és Szója Fajta Bemutató
Létrehozva: 2018-08-27 09:44:12 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Zal-Agro Zrt., a Carmeuse Hungária Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., a Kuhn Center Magyarország Kft., a Monsanto Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, a Maisadour Hungária Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a Lajtamag Kft., a RAGT Hungária Kft., az Euralis Kft. és a Syngenta Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2018-as Zalaszentgróti Kukorica-, Napraforgó és Szója Fajta Bemutatóra.
.
Zalaszentgróti Kalászos- és Repce Fajta Bemutató
Létrehozva: 2018-05-29 21:08:15 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., Caussade Semences Hungary Kft., a Kuhn Center Magyarország Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft., a Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft., a Monsanto Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain Magyarország Kft., a Maisadour Hungária Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Raiffeisen-Agro Magyarország Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a Lajtamag Kft., a Isterra Magyarország Kft., a RAGT Hungária Kft., a Euralis Kft. és a RAPOOL Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2018-as Zalaszentgróti Kalászos- és Repce Fajta Bemutatóra.
Kalászos és repce fajta + tápanyag-reakciós kísérletek a Sileno Bemutató Farmokon
Létrehozva: 2018-05-28 09:35:55 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., Caussade Semences Hungary Kft.,a Kuhn Center Magyarország Kft. és a SAATEN-UNION Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Dunántúlon TÖBB HELYSZÍNEN IS megrendezésre kerülő 2018-as „Kalászos és repce fajta + tápanyag-reakciós kísérletek a Sileno Bemutató Farmokon” című rendezvény sorozatára.
Bejelentkezés a 2018-as AGROmashEXPO-ról
Létrehozva: 2018-01-26 10:03:44 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft-vel is találkozhattok az idei AGROmashEXPO-n, mely 2018. január 24-27-ig, azaz most szombatig tart. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet 4.800 Ft-ból 84.000 Ft-ot csinálni hektáronként, vagy a sablon műtrágyák helyett növényi igényekre és termôhelyre szabott egyedi megoldásra van szükséged, akkor itt a helyed a standunkon!
2018-as Téli Gazdatalálkozó Rendezvénysorozat
Létrehozva: 2018-01-10 09:24:29 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Bázismag Kft., az FMC-Agro Hungary Kft., a Sharda Hungary, a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a Carmeuse Hungária Kft., az Arysta LifeScience Magyarország Kft., a KWS Magyarország Kft., a Saaten-Union GmbH., a Syngenta Magyarország Kft., a Monsanto Hungária Kft., a Nufarm Hungária Kft., a Bayer Hungária Kft. és a BASF Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2018-as TÉLI GAZDATALÁLKOZÓ rendezvénysorozatra.
Földvásárlás, meszezés és lombtrágyázás hatékonyan
Létrehozva: 2017-06-16 08:14:40 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Hungária Takarékszövetkezet és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Szekszárdon és Kaposváron megrendezésre kerülő „Földvásárlás, meszezés és lombtrágyázás hatékonyan” elnevezésű rendezvénysorozatára. Az első rendezvény napja 2017. június 20. (kedd), helyszíne pedig a kaposvári Beluga Étterem.
Repce és kalászos fajta- illetve technológiai bemutató 2017.
Létrehozva: 2017-06-06 09:29:06 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a RAPOOL Hungária Kft., az Elitmag Kft., a Raiffeisen Agro Kft., az Agromag Kft., a KWS, az Euralis Kft., az Isterra Magyarország Kft., a Saaten-Union GmbH. és a Caussade Semences Hungary Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2017-es REPCE ÉS KALÁSZOS FAJTA- ILLETVE TECHNOLÓGIAI BEMUTATÓJÁRA.