Mi az a Sileno műtrágya?

 
Mi az a Sileno műtrágya?
 
A Sileno® műtrágyák olyan növény- és talajspecifikus mikroelem bevonatos kevert NPK műtrágyák, melyeket egyedi igények alapján, a talaj tápanyag ellátottságát (makro- és mikroelemek) illetve a növényi igényet is figyelembe véve, személyre szabott összetételekkel gyártunk a Növények részére. Különlegessége a bevonatolási technológiában és magában a bevonatban rejlik.
 
 
Hogyan készül?

Termőhelyre, növényi kultúrára szabva, illetve a tervezett termésátlagnak megfelelően meghatározzuk az optimális hatóanyag szükségletet, majd az így létrejött egyedi keverési recept alapján műtrágya keverő és csomagoló rendszerünk segítségével legyártjuk és igény esetén le is szállítjuk a megrendelt műtrágyát.
Biztosítunk állandó jelleggel gyártott standard hidegen kevert műtrágyákat is, melyeket a legváltozatosabb NPK aránnyal gyártjuk annak érdekében, hogy partnereink számára a termesztett növényi kultúrának és az adott területnek megfelelő, legoptimálisabb hatóanyag összetételeket folyamatosan tudjuk ajánlani.
A legpontosabb szóráskép érdekében a keveréshez közel azonos szemcseméret tartományú alapanyagokat használunk fel.

 
 
Kiknek ajánljuk?

Speciális, termőhelyre szabott hidegen kevert műtrágyáinkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik technológiai felkészültség hiányából, kijuttatás gazdaságossági illetve anyagi problémákból adódóan jelenleg nem tudják megoldani az nitrogén, foszfor és kálium monoműtrágyák illetve különböző mikroelemek egy menetben történő kijuttatását és/vagy nem tudnak magas árakon komplex műtrágyákat vásárolni, de szeretnék növény specifikusan, saját apparátussal kijuttatni az optimális mennyiségű és minőségű tápanyagokat és növelni termésátlagaikat valamint gazdálkodásuk nyereségét.

 
Miért érdemes kevert műtrágyáinkat választani?

Mert:
  • gazdaságos, hiszen nincs feleslegesen megvásárolt és kiszórt hatóanyag
  • egalizált Big-Bag-es csomagolás, így az egyéni igények szerinti kiszerelésben adjuk át a műtrágyát
  • szakmailag alátámasztott, növény- és termőhely specifikus tápanyag ellátás
  • optimális ár-érték arány
  • kiegészíthető NPK alapanyagokon felül speciális mikroelemekkel is (Zn, S, Ca; Mg; B; Cu; Mo)
 
Választható kiszerelések (egyszer és többször használatos Big-Bag-ekben):
 
500 Kg
700 Kg
1000 Kg