Bejelentkezés a 2018-as AGROmashEXPO-ról

 
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft-vel is találkozhattok az idei AGROmashEXPO-n, mely 2018. január 24-27-ig, azaz most szombatig tart. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet 4.800 Ft-ból 84.000 Ft-ot csinálni hektáronként, vagy a sablon műtrágyák helyett növényi igényekre és termőhelyre szabott egyedi megoldásra van szükséged, akkor itt a helyed a standunkon!
 
 
 
 

Cégünk közel 10 éve foglalkozik helypsecifikus - precíziós mezőgazdasági szolgáltatásokkal és egyedi, mikroelem bevonatos NPK műtrágyák gyártásával. Ezeket a termékeket és lehetőségeket is bemutatjuk a kiállításon, mely az ország legnagyobb látogatottságú országos mezőgazdasági rendezvénye. A standunkon továbbá megtalálhatod az amerikai Ag Leader mezőgazdasági GPS rendszereit is (különféle input anyag kijuttatás vezérléseket, a hidraulikus vetésmélység szabályzó rendszert, az Agfiniti felhő alapú precíziós mezőgazdasági szoftvert vagy épp a demo John Deere vetőelemre szerelt és működés közben is megfigyelhető SureDrive elektromos vetőelem meghajtást).

Érdekesség képpen tekintsétek meg az Agrofórum Online tegnapi, Dr. Szabó Balázzsal készített interjúját:

 
 
Amennyiben hosszútávú precíziós gazdálkodási fejlesztésekben gondolkodsz és komplett szolgáltatára van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal a G pavilon 401 C standján. Beszéljük át a lehetôségeket, szüntessük meg együtt a táblán belüli, tápelemek okozta limitáló tényezôket!
 


www.mikroelem.hu

 
 

A bejegyzés szerzője
 
 
 
Szabó Kornél
ügyvezető
mezőgazdasági mérnök
 
 
Mobil: 06/30 523-0798
 
 
Vissza