Szoftverek, felhő alapú megoldások

 
 
 
 
Az SMS kézi (SMS mobile) szoftver az SMS család legegyszerűbb programja, mely egyszerűen futtatható  Windows Mobile 5.x - 6.5, valamint Windows XP, Vista, Win7 szotfverrel rendelkező gépeken.
 
 
 
 
 
 
 

Az SMS Szoftver egyszerűen az egyik legjobb és leginkább felhasználó barátabb precíziós mezőgazdasági szoftver a piacon. A beépített varázslók lépésről lépésre vezetik a felhasználót, a könnyen megismerhető kezelői felület pedig egyszerűvé teszik a program használatát. Az SMS tökéletesen illeszkedik az Ag Leader precíziós mezőgazdasági hardvereihez, de más eszközökkel is kompatibilis. Az SMS Basic-et (SMS kezdő) úgy tervezték, hogy segítsen az alapvető feladatok önálló elvégezésében.
 
 
 
 
 
 
Az SMS haladó (SMS advanced) az SMS szoftvercsalád professzionális verziója. Azok a funkciók, amelyek az SMS kezdőben megtalálhatók, természetesen ezzel a programmal is elérhetők. Az SMS haladó szoftver kezelése egyszerű, és az adatok feldolgozása után könnyebben meghozhatók azok a döntések, melyek a precíziós gazdálkodáshoz kellenek. Az SMS haladó program képes arra, hogy a háttérben futtassa le a kötegelt fájlok feldolgozását. A program egyedülálló módon képes megjeleníteni az adatokat.
 
 
 
 
 
 
 
Az AgLeader® új fejlesztése az AgFiniti® lehetőséget nyújt adatok küldésére és fogadására, mindezt a fülkéből.