rólunk

Köszöntjük a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. megújult weboldalán. Cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozás, így már több mint 25 éve veszünk részt Nyugat-Dunántúl mezőgazdasági kereskedelmének körforgásában. Kezdetben csak növényvédő szerek és műtrágyák értékesítésével foglalkoztunk, később a Városmajor utcában raktárakat és egy szárítót is építettünk, mely fejlesztéseknek köszönhetően már terményszárítással is a partnereink rendelkezésére állunk.
 
Azóta is elsősorban input anyag kereskedelemmel és gyártással, terménykereskedelemmel, általános mezőgazdasági szolgáltatásokkal foglalkozunk, de 2008-től kezdődően egyre nagyobb energiát fektetünk a hosszútávon fenntartható fejlődést támogató, környezetkímélő mezőgazdasági technológiák, input anyagok és komplett precízós-helyspecifikus szolgáltatások (Jó Gazda Program®) nyújtására és népszerűsítésére.
 
Vállalkozásunkban jelenleg 14 munkatárs segíti a magas színvonalú szolgáltatásaink megtervezését, megvalósítását és lebonyolítását illetve utólagos és folyamat közbeni ellenőrzését. Partnereink minőségi kiszolgálására, az egyéni igények kielégítésére komoly hangsúlyt fektetünk.
Kiváló, kereskedelmi- és agrárdiplomás szakemberekkel dolgozunk együtt, így Önnek mindig a legmegfelelőbb, időszerű szakmai és piaci tanácsot tudjuk adni, legyen szó tápanyag utánpótlásról, növényvédelemről, terményértékesítésről vagy költségracionalizáló és jövedelmezőség növelő precíziós-helyspecifikus mezőgazdasági megoldásokról.

 
Cégfilozófiánk: partnereink minden olyan termeléssel kapcsolatos problémájának megoldásához segítséget nyújtunk, melyeken idő vagy tőke hiányában egyedül nem tudnak felülkerekedni.
Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 
Jó böngészést kívánunk!
 
Üdvözlettel:
 
                                                                                               
 
                                                                    Dr. Szabó Balázs                                 Szabó Kornél
                                                                 ügyvezető-tulajdonos                                  ügyvezető
                                                              Dr. Szabó Agrokémiai Kft.                  Dr. Szabó Agrokémiai Kft.