Munkagép vezérlések

 
 
 
 
A jó minőségű vetőmag drága, így egyre inkább előtérbe kerül, hogy hová és mennyi magot vetünk ki. A Seed Command, az Ag Leader vetésvezérlőjének segítségével az összes vetési művelet ellenőrizhető és vezérelhető. Legyen szó a vetés tőszámáról, a vetés minőségének ellenőrzéséről, fajta vagy hibrid követésről vagy terv szerinti tőszám változtatásról.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A DirectCommand-nak, azaz az Ag Leader kijuttatás vezérlőjének nincsen leküzdhetetlen akadály. Automatikus szakaszolási funkciójával nemcsak az input anyag költségek csökkenthetjük, hanem a fölösleges környezeti terhelést is megszüntethetjük. Akár folyékony, akár szilárd anyag kijuttatását is képes kezelni, miközben valós idejű adatokat rögzít és térképez.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A növényszenzor technológia használata kalászos és kapás növények termesztésében egy olyan eljárás, mellyel javíthatunk a növény állapotán és növelhetjük a hozamot. Az OptRx szenzor felméri a növény nitrogénszükségletét és valós idejű kijuttatási adatokat ad annak érdekében, hogy maximalizálja a hozamot.