Vezetői tréning - Döntéstámogatás a precíziós gazdálkodásban

 
Döntéstámogatás a precíziós gazdálkodásban témájú vezetői tréninget tart 2015. november 24-én a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. (Jó Gazda Program®) és az Agromatic Automatizálási Kft. A siófoki Prémium Hotel Panorámábanmegrendezett eseményen különleges és lényegre törő módon világítanak rá a precíziós gazdálkodás alkalmazási lehetőségeire, és a már itthon is bevált gyakorlati tapasztalataira.
 
A tréning célja a gyakorlati ismeret átadása hazai, gyakorlati szakemberekkel. Központi témái a tápanyag-utánpótlás, vetés, permetezés, betakarítás és talajjavítás. Működő és már ismert megoldásokról lesz szó, azok pontról pontra történő bevezethetőségéről, alkalmazhatóságáról. Az előadásokon kívül lehetőség lesz konkrét vezérlési megoldásokat élőben is megtekinteni a konferencia végi kerekasztal beszélgetés alatt.

A tréningen számos referencia gazdaságot képviselve megszólalnak a gazdák, akik már alkalmazták és használják a precíziós gazdálkodást, valamint előad Nagy Bence, GPS szakértő, aki kizárólag ilyen rendszerek telepítésével foglalkozik, és Szabó Kornélprecíziós gazdálkodási- és szolgáltatási szakértő, aki mindehhez a háttértudást adja.

Egy komplex és főleg működő precíziós mezőgazdasági rendszer integrálása nem egyszerű feladat. Az a tény, hogy az erőgépek szépen egyenesen mennek, csak a fejlesztés első pontja lehet, de semmiképp nem nevezhető a végállomásnak! Ezen a tréningen a fejlődés további lehetőségit szeretnénk bemutatni, a való életben márműködő példákon keresztül. Azt szeretnénk, hogy a résztvevők egy olyan tudás birtokába jussanak, amivel szakmailag megalapozott döntéseket tudnak hozni a jövőben.” – Nagy Bence
 
TRÉNINGen térítés ellenében lehet részt venni és REGISZTRÁCIÓ KÖTELES

A hiánypótló tréningről bővebb tájékoztatást a következő elérhetőségeken kérhet illetve a letölthető programtervben és sajtóanyagban talál:

Szabó Kornél
06/30 523-0798
szabo.kornel@agrokemiaikft.eu
 
Letölthető dokumentumok:
 
 
Vissza