Segítség az AKG-s területeken történő munkaműveletek pontos elvégzéséhez

 
Ön is nyert az AKG pályázaton? Dimbes-dombos vagy épp beláthatatlan táblaszélű területeken dolgozik és sokszor nem látja, hogy hol kell az AKG pályázatban vállaltak szerint szétválasztani a területeit? Mi segítünk!
 
Amennyiben rendelkezik területmérési fájlokkal (.shp), melyket az AKG pályázat során fel kellett tölteni az MVH rendszerébe, akkor ezeket a fájlokat egy sorvezető segítségével nagyon jól lehet használni a táblákon végzett munkaműveletek során, hiszen megjelenítve azokat a GPS-ben, nagyon pontosan láthatjuk a táblahatárokat, azt, hogy egy nagyobb, régen egyben művelt táblát hol kell pontosan szétválasztani, függetlenül attól, hogy szabad szemmel látjuk-e a tábla széleket.
A digitális táblahatárok a következő gazdasági év vetéseinél is nagyon hasznosak lehetnek, hiszen segítségükkel pontosan tervezhetőek és kivitelezhetőek a régen egyben művelt de most már külön kezelendő táblák vetési munkálatai.
 
1. kép: Terület kimérés és terület leválasztás táblán belül
 
 
ÚJ! Sorvezető ajánlatunk - Trimble EZ-Guide 250

 
A sorvezető legfontosabb jellemzői, előnyei: 
 
  • feltölthetők a belső memóriájába és tökéletesen kezeli a területmérési fájlokat
  • a paicon az egyik, ha nem a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező sorvezető
  • masszív, minőségi termék mely kiválóan alkalmas talajmunkákhoz, műtrágyaszóráshoz és növényvédelmi munkákhoz is
  • bővíthető automata kormányzással
  • Ára: 420.000 HUF + ÁFA (az ár tartalmazza az AG15-ös külső antennát is, mely a sorvezetőt 15-20 cm-es csatlakozási pontosságra teszi képessé)
2. kép: Trimble EZ-Guide sorvezető működés közben
 

További extrák:

- Amennyiben tőlünk vásárol sorvezetőt, vállaljuk a területmérési fájlok WGS84 koordináta rendszerbe történő átkonvertálását, hiszen az AKG-hoz felmért területek fájljai EOV koordináta rendszerben kerültek rögzítésre
- Külön kérésre fel is tudjuk tölteni ezeket a fájlokat a sorvezetőkbe, így Önnek csak a konkrét munkaműveletre kell koncentrálnia, nem kell a feltöltésekkel bajlódnia (7000 ft+ÁFA/munkaóra + 140 ft/km a kiszállás)

 

Részletekért, további információkért keressen minket bizalommal!
 

A bejegyzés szerzője
 
 
     Szabó Kornél
     ügyvezető

 
     
 
 
Vissza