Blog

A Sencrop időjárás állomások adatain alapuló döntéstámogató rendszer bemutatója
Létrehozva: 2022-06-16 09:54:00 Rendezvények
2022. június 21-én (kedd) 10:00-tól kerül megrendezésre a "Sencrop időjárás állomások adatain alapuló döntéstámogató rendszer bemutatója" elnevezésű rendezvényünk, amelyen megismerkedhet a Sencrop időjárás állomások típusaival, az elérhető adatokkal a különböző szolgáltatás csomagok tartalmával, továbbá...

 
KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno Bemutató Farmon - 2022.
Létrehozva: 2022-05-26 10:50:41 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Lidea, a Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Lajtamag Kft., a Saaten-Union Hungária Kft., a Rapool Hungária Kft., az Istroseed Zrt., a Syngenta Kft. és az Isterra Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2022-es "KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényére.
 
Téli Gazdatalálkozó 2022.
Létrehozva: 2022-01-18 14:26:45 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft, a Bayer Hungária Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Lidea Hungary Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Sumi Agro Hungary Kft., az FMC-Agro Hungary Kft., a Syngenta Magyarország Kft., a Lajtamag Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a KWS Magyarország Kft., a Nufarm Hungária Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2022-es TÉLI GAZDATALÁLKOZÓ rendezvénysorozatra.
Kukorica, Cirok és Szója Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno Bemutató Farmon
Létrehozva: 2021-08-17 12:29:51 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., az Euralis Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Agromag Kft., Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft. (Corteva) és a Lajtamag Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2021-es "Kukorica, Cirok és Szója Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényére.
 
A precíziós gazdálkodással elérhető eredmények maximalizálása a pályázati folyamatban
Létrehozva: 2021-06-07 08:13:44 Rendezvények
A  Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, a Väderstad Kft. valamint a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. és további együttműködő partnerei szervezésében 2021. június 17-én (csütörtök), Keszthelyen kerül megrendezésre a „A precíziós gazdálkodással elérhető eredmények maximalizálása a VP2-4.1.8-21-es pályázati folyamatban” című konferencia.
Miért érdemes eljönnie a június 11-i rendezvényünkre?
Létrehozva: 2021-05-26 09:40:24 Rendezvények
Manapság országszerte egymást érik a különféle mezőgazdasági rendezvények, szántóföldi- és fajtabemutatók. Az ember csak kapkodja a fejét, hogy melyikre érdemes időt szakítania, hova regisztráljon be inkább. Döntéseinket a szakmai érdeklődésünk mellett sok esetben nagyban befolyásolják a személyes kapcsolatok, az üzleti elköteleződések, a reklám illetve a propaganda nyomás, ugyanakkor érdemes végiggondolnunk azt, hogy mi is a legfőbb célja ezeknek a rendezvényeknek, mármint természetesen gazdálkodói szemszögből nézve. Véleményem szerint az elsődleges cél az, hogy megfelelő, szakmailag és gazdaságilag is megalapozott döntést hozhassunk arról, hogy például idén milyen fajtát válasszunk, milyen fajták elvetésével tudjuk a legtöbb eredményt elérni. A mostani rövid blog bejegyzésben a 2021. június 11-én megrendezésre kerülő "KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényünkön történő részvétel előnyeit ismerhetik meg.
KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno Bemutató Farmon
Létrehozva: 2021-05-19 10:16:46 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, az RWA Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Euralis Kft., az Agromag Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft., a Lajtamag Kft. és a Syngenta Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2021-es "KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényére.
 
Kukorica-, Napraforgó- és Cirok fajta és tápanyag-reakciós kísérletek a Zalaszentgrót környéki Sileno Bemutató Farmokon - Rendezvény
Létrehozva: 2020-08-18 08:13:40 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Zal-Agro Zrt., a Carmeuse Hungária Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, az RWA Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Euralis Kft., az Agromag Kft. és a Corteva Agriscience tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2020-as "Kukorica-, Napraforgó- és Cirok fajta és tápanyag-reakciós kísérletek a Zalaszentgrót környéki Sileno® Bemutató Farmokon" elnevezésű rendezvényre.
.