Blog

Kukorica, Cirok és Szója Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno Bemutató Farmon
Létrehozva: 2021-08-17 12:29:51 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., az Euralis Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Agromag Kft., Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft. (Corteva) és a Lajtamag Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2021-es "Kukorica, Cirok és Szója Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényére.
 
A precíziós gazdálkodással elérhető eredmények maximalizálása a pályázati folyamatban
Létrehozva: 2021-06-07 08:13:44 Rendezvények
A  Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, a Väderstad Kft. valamint a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. és további együttműködő partnerei szervezésében 2021. június 17-én (csütörtök), Keszthelyen kerül megrendezésre a „A precíziós gazdálkodással elérhető eredmények maximalizálása a VP2-4.1.8-21-es pályázati folyamatban” című konferencia.
Miért érdemes eljönnie a június 11-i rendezvényünkre?
Létrehozva: 2021-05-26 09:40:24 Rendezvények
Manapság országszerte egymást érik a különféle mezőgazdasági rendezvények, szántóföldi- és fajtabemutatók. Az ember csak kapkodja a fejét, hogy melyikre érdemes időt szakítania, hova regisztráljon be inkább. Döntéseinket a szakmai érdeklődésünk mellett sok esetben nagyban befolyásolják a személyes kapcsolatok, az üzleti elköteleződések, a reklám illetve a propaganda nyomás, ugyanakkor érdemes végiggondolnunk azt, hogy mi is a legfőbb célja ezeknek a rendezvényeknek, mármint természetesen gazdálkodói szemszögből nézve. Véleményem szerint az elsődleges cél az, hogy megfelelő, szakmailag és gazdaságilag is megalapozott döntést hozhassunk arról, hogy például idén milyen fajtát válasszunk, milyen fajták elvetésével tudjuk a legtöbb eredményt elérni. A mostani rövid blog bejegyzésben a 2021. június 11-én megrendezésre kerülő "KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényünkön történő részvétel előnyeit ismerhetik meg.
KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno Bemutató Farmon
Létrehozva: 2021-05-19 10:16:46 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, az RWA Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Euralis Kft., az Agromag Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft., a Lajtamag Kft. és a Syngenta Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2021-es "KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényére.
 
Kukorica-, Napraforgó- és Cirok fajta és tápanyag-reakciós kísérletek a Zalaszentgrót környéki Sileno Bemutató Farmokon - Rendezvény
Létrehozva: 2020-08-18 08:13:40 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Zal-Agro Zrt., a Carmeuse Hungária Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, az RWA Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Euralis Kft., az Agromag Kft. és a Corteva Agriscience tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2020-as "Kukorica-, Napraforgó- és Cirok fajta és tápanyag-reakciós kísérletek a Zalaszentgrót környéki Sileno® Bemutató Farmokon" elnevezésű rendezvényre.
.
Szakmai reggeli a Carmeuse-zal
Létrehozva: 2020-07-29 07:53:40 Rendezvények
A Carmeuse Hungária Kft. és a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a 2020.08.11-én (Kedd) Szombathelyen megrendezésre kerülő „Szakmai Reggeli a Carmeuse-zal” elnevezésű rendezvényre, melynek témája: "Különböző kalcium- és mésztrágyák hatása a repce és búza termésére, kisparcellás kísérletek alapján”
Holnap kerül megrendezésre a
Létrehozva: 2020-02-11 10:56:27 Rendezvények
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében 2020. február 12-én (szerda), Gödöllőn kerül megrendezésre a "Digitális Információ Szolgáltatás és Technológia Fejlesztés" című konferencia, melyen 11:40-től Dr. Szabó Balázs, a Jó Gazda Program® alapítója is előadást tart "A mikroelem használat hatása és útjai a növénytermesztésben" címmel.
Létrehozva: 2020-01-30 17:18:12 Rendezvények
Vadász Csabával 3 éve ismerkedtem meg, mikor is úgy döntött, hogy lépéseket tesz a precíziós gazdálkodás egyes módszereinek bevezetése felé...