Bemutatjuk a Jó Gazda START Csomagot

 
Az Ön talajai is savanyúak? Azt szeretné, ha a tábláira kijuttatott műtrágya hatóanyagok sokkal jobban hasznosulnának a növényei számára? Összehasonlítaná, hogy mit tud a nagy adagú, növényspecifikus, nitrogénhez kötött mikroelem ellátás más tápanyag-utánpótlási technológiákhoz képest?
 
 
 
Akkor Önnek az alábbi, limitált szériás tavaszindító növény- és talaj tuning csomagot ajánljuk:
 
Nagyításhoz kattintson a képre
 
 
 
Milyen előnyei vannak a csomagnak?
 
- A lombtrágyákkal szemben a Sileno® N-micro® termékekkel nagy adagú mikroelem ellátás biztosítható növényeink számára már a tavasz elejétől kezdve, a harmonikus tápanyag-utánpótlásnak köszönhetően pedig jobb bokrosodást, erőteljesebb fejlődést, egészségesebb növényzetet kapunk.
 
 
 
 
- A TerraCalco 95 szemcsés szerkezetű, ami tökéletes szórásképet és könnyű kezelhetőséget jelent.

- A TerraCalco 95-tel elkerülhető az esetlegesen túlzott magnézium kijuttatás is, továbbá magas CaO tartalommal (95%) rendelkező anyag, így a CaCO3-nál (50 % CaO) sokkal tisztább és jobban hasznosuló (gyors reakciójú, gyorsan oldódó), ár-érték arányban is kedvezőbb formula.
 
Ábra: A kalcium-karbonát- és a kalcium-oxid alapú fenntartó talajmeszezés
költség összehasonlítása
 

- A csomag megvásárlásával Ön jogosult lesz egy max. 20 hektáros táblán tesztelni a differenciált talajmeszezés hatását, melyhez a digitális kijuttatási térképet szaktanácsadó kollégáink fogják elkészíteni Önnek, ingyen!

- A TerraCalco 95 használatával javítható a talajszerkezet is.

- Az első lombtrágyázással ellentétben (ami általában a bokrosodás végén kerül sor) a Sileno® N-micro® technológiával a kalászok- és a kalászemeletek számát is növelni tudjuk. Nem beszélve a nem megfelelő időpontban történő permetezésnél (pl. 30 Celsius fok felett), a lombtrágya depressziót is okozhat, továbbá a növényvédő szerekkel történő keverésnek is lehetnek káros mellékhatásai.

- A TerraCalco 95 akár őszi káposztarepce és őszi búza állományokban is kitűnően alkalmazható.

- Erősen savas és savas talajok (PH 3,5 - 5,5) esetében a TerraCalco 95-tel javítható a már a talajban lévő és a kijuttatott makro- és mikroelemek hasznosulása (foszfor, kálium, kén, stb.) is.

- Mind a Sileno® N-micro®, mind pedig a TerraCalco 95 differenciált, helyspecifikus kijuttatásra is tökéletesen használható.

- A termékek röpítő tárcsás műtrágyaszóróval is kijuttathatók.

- Mivel nem nagy mennyiségek vásárlásáról van szó, így kipróbálható és összehasonlítható a nagyadagú, Sileno® N-micro® technológiára épülő mikroelem ellátás hatása más, a magyar piacon is megtalálható mikroelem-utánpótlási technológiával.
 

Mit kell tennie ahhoz, hogy Öné legyen a csomag?

A csomag megrendeléséhez Önnek csak annyit kell tennie, hogy az alábbi ikonra kattintva kitölt és elküld nekünk egy rövid, online Adatbekérő Űrlapot. Ezután kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és megbeszélik a részleteket. Kérjük, hogy amennyiben valamelyik adat, térkép, fájl, információ nem áll a rendelkezésére, nyugodtan hagyja üresen az adott cellát és kollégáink egyeztetik Önnel.
 
 
 
Még mindig azon gondolkodik, hogy megrendelje-e a csomagot?

Akkor olvassa el az alábbi linken található legújabb blog bejegyzésünket és hívja kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken!
 
 


Kovács Attila
növényorvos
integrációs ágazatvezető

Mobil: 06/30 515-7848
E-mail: kovacs.attila@agrokemiaikft.eu


 

Rózsa Rebeka
gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök
kereskedelmi képviselő

Mobil: 06/30 941-0916
E-mail: novenyvedelem@agrokemiaikft.eu


 
Dr. Szabó Balázs
agrárkémikus
tulajdonos-ügyvezető
 
Mobil: 06/30 267-6606
 

A bejegyzés szerzője
 
 
     Szabó Kornél
     ügyvezető
     mezőgazdasági mérnök
 
 
     Mobil: 06/30 523-0798
     E-mail: szabo.kornel@jogazdaprogram.hu
 
Vissza