Blog

2018-as Téli Gazdatalálkozó Rendezvénysorozat
Létrehozva: 2018-01-10 09:24:29 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Bázismag Kft., az FMC-Agro Hungary Kft., a Sharda Hungary, a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a Carmeuse Hungária Kft., az Arysta LifeScience Magyarország Kft., a KWS Magyarország Kft., a Saaten-Union GmbH., a Syngenta Magyarország Kft., a Monsanto Hungária Kft., a Nufarm Hungária Kft., a Bayer Hungária Kft. és a BASF Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2018-as TÉLI GAZDATALÁLKOZÓ rendezvénysorozatra.
Földvásárlás, meszezés és lombtrágyázás hatékonyan
Létrehozva: 2017-06-16 08:14:40 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Hungária Takarékszövetkezet és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Szekszárdon és Kaposváron megrendezésre kerülő „Földvásárlás, meszezés és lombtrágyázás hatékonyan” elnevezésű rendezvénysorozatára. Az első rendezvény napja 2017. június 20. (kedd), helyszíne pedig a kaposvári Beluga Étterem.
Repce és kalászos fajta- illetve technológiai bemutató 2017.
Létrehozva: 2017-06-06 09:29:06 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a RAPOOL Hungária Kft., az Elitmag Kft., a Raiffeisen Agro Kft., az Agromag Kft., a KWS, az Euralis Kft., az Isterra Magyarország Kft., a Saaten-Union GmbH. és a Caussade Semences Hungary Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2017-es REPCE ÉS KALÁSZOS FAJTA- ILLETVE TECHNOLÓGIAI BEMUTATÓJÁRA.
Költséghatékony és eredményes műtrágyázás, meszezés - ÚJ 4 állomásos rendezvény sorozat
Létrehozva: 2017-05-17 06:49:39 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a május 22-én (hétfőn) kezdődő, 4 alkalommal is megrendezésre kerülő „Hogyan műtrágyázzunk és meszezzünk költséghatékonyan és eredményesen” elnevezésű rendezvénysorozatára. Ezúttal négy különböző helyszínen (Nagykanizsa, Szombathely, Győr, Pápa) tartunk előadásokat a legmodernebb fenntartó talajjavítási technológiákról, a táblákon belüli heterogenitások kezelésének lehetőségeiről valamint a legújabb, költséghatékony folyékony mikroelem utánpótlási megoldásainkról.
Költséghatékony műtrágyázás és meszezés - 3 állomásos rendezvény
Létrehozva: 2017-03-22 09:13:42 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait az idei, 3 alkalommal is megrendezésre kerülő „Hogyan műtrágyázzunk és meszezzünk 
költséghatékonyan és eredményesen” elnevezésű rendezvénysorozatára. Az első rendezvény napja 2017. március 28. (kedd), helyszíne pedig a bükfürdői Vadvirág Csárda.
Precíziós Gazdálkodás a Gyakorlatban - 1 napos tréning
Létrehozva: 2017-01-15 20:36:39 Rendezvények

A rendezvény célja: Kézzelfogható gyakorlati ismeretek átadása.


Nem szeretnék általánosságban beszélni a rendezvényen arról, hogy szükséges a precíziós gazdálkodás. Ez már tény! Erről már mindenki sokat hallott. Viszont kevesebb szó esik arról, hogy hogyan induljunk el ezen az úton, és ha már elindultunk, hogyan és miként tudunk továbbmenni. A nap során igyekszünk ezzel kapcsolatban olyan információkat átadni, melyeket...

Téli Gazdatalálkozó 2017. rendezvénysorozat
Létrehozva: 2017-01-13 15:00:31 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a KUHN Center Magyarország Kft., a Sharda Hungary Kft., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., az FMC-Agro Hungary Kft., a Monsanto Hungaria Kft., a Limagrain Centrál Europe, a Bázismag Kft., az Euralis Kft., a BASF Hungária Kft, SAATEN-UNION Hungária Kft., a Syngenta Magyarország Kft. és a Bayer Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait az idei, négy alkalommal is megrendezésre kerülő Téli Partnertalálkozójára. A rendezvénysorozat első napja 2017. január 17. (kedd).
2016-os kukorica fajta- és starter műtrágyázási kísérlet bemutató
Létrehozva: 2016-09-10 13:04:48 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Zal-Agro Zrt., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Monsanto Hungaria Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a Bázismag Kft., a KWS, az Euralis Kft., a BASF Hungária Kft, a Syngenta Magyarország Kft. és a Caussade Semences Hungary Kft.. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Türjén megrendezésre kerülő 2016-os KUKORICA FAJTA- ÉS STARTER MŰTRÁGYÁZÁSI KÍSÉRLET BEMUTATÓJÁRA.