Blog

2017-es JGP® Repce Tápanyag-utánpótlási Technológia ELŐVÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL
Létrehozva: 2017-06-21 16:28:48 Tápanyag-utánpótlás
A Jó Gazda Program® keretében évek óta foglakozunk az őszi káposztarepce makro- és mikroelem igényeit harmonikusan kielégítő tápanyag-utánpótlási technológiák fejlesztésével. Általános tapasztalat, hogy az olajrepce sokrétű mezo- és mikroelem ellátás nélkül nem termeszthető gazdaságosan. Az, hogy a termelő 12-14 elem tekintetében, térben és időben, mennyire tudja megközelíteni a növény igényeinek megfelelő optimális makro, mezo és mikroelem ellátást, eldöntheti, hogy év végén a nyereséget vagy a veszteséget számolgatja e. Tapasztalataink szerint a repce szinte korlátlanul hasznosítja a tápanyagot, ha az nem egyoldalúan áll rendelkezésére...
Földvásárlás, meszezés és lombtrágyázás hatékonyan
Létrehozva: 2017-06-16 08:14:40 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Hungária Takarékszövetkezet és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Szekszárdon és Kaposváron megrendezésre kerülő „Földvásárlás, meszezés és lombtrágyázás hatékonyan” elnevezésű rendezvénysorozatára. Az első rendezvény napja 2017. június 20. (kedd), helyszíne pedig a kaposvári Beluga Étterem.
Repce és kalászos fajta- illetve technológiai bemutató 2017.
Létrehozva: 2017-06-06 09:29:06 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a RAPOOL Hungária Kft., az Elitmag Kft., a Raiffeisen Agro Kft., az Agromag Kft., a KWS, az Euralis Kft., az Isterra Magyarország Kft., a Saaten-Union GmbH. és a Caussade Semences Hungary Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2017-es REPCE ÉS KALÁSZOS FAJTA- ILLETVE TECHNOLÓGIAI BEMUTATÓJÁRA.
Költséghatékony és eredményes műtrágyázás, meszezés - ÚJ 4 állomásos rendezvény sorozat
Létrehozva: 2017-05-17 06:49:39 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a május 22-én (hétfőn) kezdődő, 4 alkalommal is megrendezésre kerülő „Hogyan műtrágyázzunk és meszezzünk költséghatékonyan és eredményesen” elnevezésű rendezvénysorozatára. Ezúttal négy különböző helyszínen (Nagykanizsa, Szombathely, Győr, Pápa) tartunk előadásokat a legmodernebb fenntartó talajjavítási technológiákról, a táblákon belüli heterogenitások kezelésének lehetőségeiről valamint a legújabb, költséghatékony folyékony mikroelem utánpótlási megoldásainkról.
Költséghatékony műtrágyázás és meszezés - 3 állomásos rendezvény
Létrehozva: 2017-03-22 09:13:42 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait az idei, 3 alkalommal is megrendezésre kerülő „Hogyan műtrágyázzunk és meszezzünk 
költséghatékonyan és eredményesen” elnevezésű rendezvénysorozatára. Az első rendezvény napja 2017. március 28. (kedd), helyszíne pedig a bükfürdői Vadvirág Csárda.
Interjú Szűcs Imrével, a Belvárdgyulai Zrt. gazdasági vezetőjével a Jó Gazda Program®-ról
Létrehozva: 2017-03-07 06:31:02 Általános hírek
Videó riport Szűcs Imrével, a Belvárdgyulai Zrt. résztulajdonosával és gazdasági vezetőjével. Az interjúban szó esik a precíziós gazdálkodás eredményeiről, annak gyakorlati kivitelezéséről, a vállalkozás tápanyag-utánpótlási stratégiáiról, illetve a Belvárdgyulai Zrt. és a Jó Gazda Program® (Dr. Szabó Agrokémiai Kft.) eddigi, 5 éves sikeres együttműködéséről is.
Precíziós Gazdálkodás a Gyakorlatban - 1 napos tréning
Létrehozva: 2017-01-15 20:36:39 Rendezvények

A rendezvény célja: Kézzelfogható gyakorlati ismeretek átadása.


Nem szeretnék általánosságban beszélni a rendezvényen arról, hogy szükséges a precíziós gazdálkodás. Ez már tény! Erről már mindenki sokat hallott. Viszont kevesebb szó esik arról, hogy hogyan induljunk el ezen az úton, és ha már elindultunk, hogyan és miként tudunk továbbmenni. A nap során igyekszünk ezzel kapcsolatban olyan információkat átadni, melyeket...

ÚJ műholdfelvétel feldolgozási- és kiértékelési szolgáltatások a Jó Gazda Program®-tól
Létrehozva: 2017-01-15 19:17:59 Távérzékelés
2016-tól a multispektrális- és normál színes légi felvételezési (PMLF) valamint hozamtérkép feldolgozási szolgáltatásaink mellett elindítottuk műholdfelvétel feldolgozási- és kiértékelési szolgáltatásainkat (MFFK) is.
A jelenlegi szolgáltatás fejlesztéssel egyrészről az volt a célunk...