Blog

2018-as Téli Gazdatalálkozó Rendezvénysorozat
Létrehozva: 2018-01-10 09:24:29 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Bázismag Kft., az FMC-Agro Hungary Kft., a Sharda Hungary, a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a Carmeuse Hungária Kft., az Arysta LifeScience Magyarország Kft., a KWS Magyarország Kft., a Saaten-Union GmbH., a Syngenta Magyarország Kft., a Monsanto Hungária Kft., a Nufarm Hungária Kft., a Bayer Hungária Kft. és a BASF Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2018-as TÉLI GAZDATALÁLKOZÓ rendezvénysorozatra.
2017-es JGP® Kalászos Tápanyag-utánpótlási Technológia ELŐVÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL
Létrehozva: 2017-06-26 13:06:07 Tápanyag-utánpótlás
A Jó Gazda Program® keretében évek óta foglakozunk tápanyag-utánpótlási technológiák fejlesztésével kalászosok számára. Az őszi búza tápanyag-utánpótlása a többi növényhez képest speciális. Sokkal jobban befolyásolja a talaj minősége. A kalászosokat a sekély gyökérzet nagyon kiszolgáltatja a talaj minőségének és csapadéknak. Mint az idei év is bizonyítja az utolsó pillanatban is jelentős terméscsökkenés következhet be az időjárási körülmények miatt. Ennek következtében nagyon gondosan kell megválasztani a fajtákat és a tápanyag-utánpótlás módszerét...
2017-es JGP® Repce Tápanyag-utánpótlási Technológia ELŐVÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL
Létrehozva: 2017-06-21 16:28:48 Tápanyag-utánpótlás
A Jó Gazda Program® keretében évek óta foglakozunk az őszi káposztarepce makro- és mikroelem igényeit harmonikusan kielégítő tápanyag-utánpótlási technológiák fejlesztésével. Általános tapasztalat, hogy az olajrepce sokrétű mezo- és mikroelem ellátás nélkül nem termeszthető gazdaságosan. Az, hogy a termelő 12-14 elem tekintetében, térben és időben, mennyire tudja megközelíteni a növény igényeinek megfelelő optimális makro, mezo és mikroelem ellátást, eldöntheti, hogy év végén a nyereséget vagy a veszteséget számolgatja e. Tapasztalataink szerint a repce szinte korlátlanul hasznosítja a tápanyagot, ha az nem egyoldalúan áll rendelkezésére...
Földvásárlás, meszezés és lombtrágyázás hatékonyan
Létrehozva: 2017-06-16 08:14:40 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Hungária Takarékszövetkezet és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Szekszárdon és Kaposváron megrendezésre kerülő „Földvásárlás, meszezés és lombtrágyázás hatékonyan” elnevezésű rendezvénysorozatára. Az első rendezvény napja 2017. június 20. (kedd), helyszíne pedig a kaposvári Beluga Étterem.
Repce és kalászos fajta- illetve technológiai bemutató 2017.
Létrehozva: 2017-06-06 09:29:06 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Pioneer Hibred Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a RAGT Vetőmag Kft., a Limagrain Centrál Europe, a RAPOOL Hungária Kft., az Elitmag Kft., a Raiffeisen Agro Kft., az Agromag Kft., a KWS, az Euralis Kft., az Isterra Magyarország Kft., a Saaten-Union GmbH. és a Caussade Semences Hungary Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a Zalaszentgróton megrendezésre kerülő 2017-es REPCE ÉS KALÁSZOS FAJTA- ILLETVE TECHNOLÓGIAI BEMUTATÓJÁRA.
Költséghatékony és eredményes műtrágyázás, meszezés - ÚJ 4 állomásos rendezvény sorozat
Létrehozva: 2017-05-17 06:49:39 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a május 22-én (hétfőn) kezdődő, 4 alkalommal is megrendezésre kerülő „Hogyan műtrágyázzunk és meszezzünk költséghatékonyan és eredményesen” elnevezésű rendezvénysorozatára. Ezúttal négy különböző helyszínen (Nagykanizsa, Szombathely, Győr, Pápa) tartunk előadásokat a legmodernebb fenntartó talajjavítási technológiákról, a táblákon belüli heterogenitások kezelésének lehetőségeiről valamint a legújabb, költséghatékony folyékony mikroelem utánpótlási megoldásainkról.
Költséghatékony műtrágyázás és meszezés - 3 állomásos rendezvény
Létrehozva: 2017-03-22 09:13:42 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft. és a Carmeuse Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait az idei, 3 alkalommal is megrendezésre kerülő „Hogyan műtrágyázzunk és meszezzünk 
költséghatékonyan és eredményesen” elnevezésű rendezvénysorozatára. Az első rendezvény napja 2017. március 28. (kedd), helyszíne pedig a bükfürdői Vadvirág Csárda.
Interjú Szűcs Imrével, a Belvárdgyulai Zrt. gazdasági vezetőjével a Jó Gazda Program®-ról
Létrehozva: 2017-03-07 06:31:02 Általános hírek
Videó riport Szűcs Imrével, a Belvárdgyulai Zrt. résztulajdonosával és gazdasági vezetőjével. Az interjúban szó esik a precíziós gazdálkodás eredményeiről, annak gyakorlati kivitelezéséről, a vállalkozás tápanyag-utánpótlási stratégiáiról, illetve a Belvárdgyulai Zrt. és a Jó Gazda Program® (Dr. Szabó Agrokémiai Kft.) eddigi, 5 éves sikeres együttműködéséről is.