Blog

Kukorica, Cirok és Szója Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno Bemutató Farmon
Létrehozva: 2021-08-17 12:29:51 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., az Euralis Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Agromag Kft., Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft. (Corteva) és a Lajtamag Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2021-es "Kukorica, Cirok és Szója Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényére.
 
A precíziós gazdálkodással elérhető eredmények maximalizálása a pályázati folyamatban
Létrehozva: 2021-06-07 08:13:44 Rendezvények
A  Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, a Väderstad Kft. valamint a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. és további együttműködő partnerei szervezésében 2021. június 17-én (csütörtök), Keszthelyen kerül megrendezésre a „A precíziós gazdálkodással elérhető eredmények maximalizálása a VP2-4.1.8-21-es pályázati folyamatban” című konferencia.
Társadalmi egyeztetés után a „Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása”
Létrehozva: 2021-05-26 13:01:26 Általános hírek
2021.05.12-én lezárult a társadalmi egyeztetés a  "Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása" elnevezésű felhívással kapcsolatban. A helyspecifikus, illetve precíziós (GPS/DGPS, RTK megfelelő) munkavégzésre alkalmas mezőgazdasági erőgépek, továbbá infokommunikációs, döntéstámogató eszközök, valamint precíziós munkagép vezérlések vásárlására és precíziós szolgáltatások igénybevételére tervezett pályázat első beadási határideje várhatóan 2021. augusztus 9., a pályázat tervezett zárása pedig 2021. november 19-én lesz.
Miért érdemes eljönnie a június 11-i rendezvényünkre?
Létrehozva: 2021-05-26 09:40:24 Rendezvények
Manapság országszerte egymást érik a különféle mezőgazdasági rendezvények, szántóföldi- és fajtabemutatók. Az ember csak kapkodja a fejét, hogy melyikre érdemes időt szakítania, hova regisztráljon be inkább. Döntéseinket a szakmai érdeklődésünk mellett sok esetben nagyban befolyásolják a személyes kapcsolatok, az üzleti elköteleződések, a reklám illetve a propaganda nyomás, ugyanakkor érdemes végiggondolnunk azt, hogy mi is a legfőbb célja ezeknek a rendezvényeknek, mármint természetesen gazdálkodói szemszögből nézve. Véleményem szerint az elsődleges cél az, hogy megfelelő, szakmailag és gazdaságilag is megalapozott döntést hozhassunk arról, hogy például idén milyen fajtát válasszunk, milyen fajták elvetésével tudjuk a legtöbb eredményt elérni. A mostani rövid blog bejegyzésben a 2021. június 11-én megrendezésre kerülő "KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényünkön történő részvétel előnyeit ismerhetik meg.
KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno Bemutató Farmon
Létrehozva: 2021-05-19 10:16:46 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Carmeuse Hungária Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, az RWA Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Euralis Kft., az Agromag Kft., a SAATEN-UNION Hungária Kft., a Lajtamag Kft. és a Syngenta Magyarország Kft. tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2021-es "KALÁSZOS és REPCE Fajta + Tápanyag-reakciós Kísérleti Bemutató a Zalaszentgróti Sileno® Bemutató Farmon" elnevezésű rendezvényére.
 
Sileno® műtrágya elővásárlási AKCIÓ és ÚJ precíziós szolgáltatási konstrukciók
Létrehozva: 2021-01-27 13:43:27 Tápanyag-utánpótlás
A műtrágya piacon az elmúlt pár hétben drasztikus és folyamatos áremelkedés volt tapasztalható, amely tendencia az előrejelzések szerint a következő hetekben is hasonlóképpen fog alakulni. A folyamatos áremelkedés ellenére cégünk a 2021.01.29. és 2021.02.15. közötti időszakra Sileno® műtrágya elővásárlási AKCIÓT hirdet.
NAGY HOZAMÚ búza vetőmag LAST MINUTE AKCIÓ videóval
Létrehozva: 2020-09-07 15:18:41 Vetés
NAGY HOZAMÚ BÚZA VETŐMAG LAST MINUTE AKCIÓ: Ezúton is meghirdetjük a 2020-as KEDVEZMÉNYES ŐSZI BÚZA VETŐMAG LAST MINUTE AKCIÓNKAT és a még készleten lévő 2019-es őszi búza vetőmagokra  vonatkozó KÉSZLETKISÖPRÉSI AKCIÓNKAT!
Kukorica-, Napraforgó- és Cirok fajta és tápanyag-reakciós kísérletek a Zalaszentgrót környéki Sileno Bemutató Farmokon - Rendezvény
Létrehozva: 2020-08-18 08:13:40 Rendezvények
A Dr. Szabó Agrokémiai Kft., a Zal-Agro Zrt., a Carmeuse Hungária Kft., a Caussade Semences Hungary Kft., Bayer Hungária Kft., a KWS Magyarország Kft., a Limagrain, az RWA Magyarország Kft., a Gabonakutató Nonprofit Kft., a Marton Genetics Cégcsoport, a RAGT Hungária Kft., az Euralis Kft., az Agromag Kft. és a Corteva Agriscience tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2020-as "Kukorica-, Napraforgó- és Cirok fajta és tápanyag-reakciós kísérletek a Zalaszentgrót környéki Sileno® Bemutató Farmokon" elnevezésű rendezvényre.
.